Scrisoare către îngerul meu

marți, 24 mai 2011

      Cât de repede s-a scurs timpul,am mai încheiat un capitol din viaţă şi tu nu eşti printre noi.
      Cât de tare mi-aş fi dorit să fii aici,să vezi cum am crescut şi cât am evoluat...M-am transformat,nu mai sunt copilul ce a ramas în urma ta cu ochii plini de lacrimi şi cu  inima sfâşiată de durere,atunci când tu te-ai înălţat la ceruri...
      Ar fi fost atât de frumos ca şi tu să-mi vezi diploma de absolvent,să ne bucurăm împreună pentru rezulatele obţinute la atestat,la cursul internaţional de informatică şi nu numai...Oare de acolo de sus,eşti în continuare mândru de mine?
    Doamne,cât de tare îmi lipseşte căldura braţelor tale...Mi-e dor de mâna ce-mi mangâia uşor părul,de buzele ce-mi sărutau obrajii...Mai ştii:"năsuccc"?!.Mi-e dor de sufletul tău iubitor,de inţelepciunea vorbelor tale...Şi glumele tale îmi lipsesc...Tu îmi lipseşti.
     Mi-e dor de tine,mi-e dor de noi!

13 gânduri:

D. spunea...

ai primit un premiu aici : http://blogdepremii.blogspot.com/

SunShine spunea...

Va multumesc frumos pt premiu.:*>:d<Va felicit pt aceasta idee de a face un blog cu premii:)Multumesc mult!O zi superba sa aveti,plina de zambete:)


PS:am tot incercat sa las acest comentariu pe blogul vostru,insa nu stiu de ce nu am reusit...

Lavinia Dance spunea...

am sa revin, cred dar nu stiu peste cat timp...
insa daca vei avea nevoie sa vorbim,pot sa iti las id:)
multumesc pentru cuvintele frumoase...
>:D<

SunShine spunea...

@Lavinia:In primul rand imi cer scuze pt intarzierea raspunsului,insa BAC-ul bate la usa si pe ultima suta de metri incerc sa ma pregatesc cat mai bine.Ma bucura decizia ta de a reveni in ceea ce priveste blogul tau,astfel vei mai aduce din cand in cand cate un bulgare de lumina in suflete cititorilor tai.Ma bucur ca vrei sa-mi lasi id-ul tau,mi-ar face mare placere sa vorbim nu numai prin intermediul comentariilor.Mult succes in viitor>:D<

Lavinia Dance spunea...

si eu imi cer scuze pentru intarizere, succes la bac, :*
nu prea le am:D

pai, iti las id-ul : h.lavii

si referitor la postare,e frumos ce ai scris si se vede ca e din suflet, e si putin trist, insa sunt sigura ca este mandru de tine si de acolo de sus!

SunShine spunea...

@Lavinia:Iti multumesc frumos>:D<Iti urez si eu mult succes la toate examenele vietii,iti doresc sa devii un medic de renume mondial.Te voi adauga imediat in lista mea:)

Lavinia Dance spunea...

Buna, intra la mine pe blog te rog, la postarea "Darul vietii-pentru toti" am ceva pentru tine!

si eu iti multumesc:*

SunShine spunea...

@Lavinia:Multumesc tare mult:-*Am vazut deja acea postare;))

Tears of a Ghost spunea...

iti multumesc frumos pentru cuvintele frumoase. eu te urmaresc de ceva vreme si trebuie sa spun ca scrii foarte frumos. imi face mare placere sa te citesc.

SunShine spunea...

@Tears of a Ghost: Cu mare drag,meriti acele cuvinte ce sunt din suflet.Iti multumesc pt apreciere si te mai astept aici.

Anonim spunea...

multumesc diana>:D< si eu sper:* la fel si tie sa-ti lumineze drumul in continuare!

SunShine spunea...

@Lavina:Multumesc frumos>:D<

ßlloиdιε ♥ spunea...

OO doamne:)