♥♥♥La mulţi ani!!!♥♥♥Deni'x♥♥♥

duminică, 12 decembrie 2010

    Astăzi este ziua prietenei mele şi mi-aş fi dorit din tot sufletul să fiu alături de ea,dar şi de data aceasta sutele de kilometri ce ne despart şi-au spus cuvântul.Sufleteşte suntem tot timpul aproape una de alta,dar mi-e dor de imbrăţişările noastre şi de zilele in care ne petreceam timpul împreună.
    Prietenia noastră a început în ziua în care ne-am cunoscut,în clasa întai,de atunci mi-a fost tot timpul aproape la bine,la rău...De-a lungul timpului am râs cu lacrimi împreună,dar am şi plâns,tot împreună.
Nu îi place să ştie că sunt suparată şi tot timpul incearcă să mă facă să zâmbesc şi adesea reuşeşte.
Tot timpul simte când nu mi-e bine şi deşi eu îi zic uneori că mi-e bine,îmi răspunde scurt"te cunosc"şi aşa este.Mă cunoaşte.În faţa ei mi-am deschis sufletul tot timpul,iar ea m-a ascultat si m-a sprijinit.Ea chiar înţelege tot ce spun,dar şi ce nu spun în cuvinte.
Prietenii adevăraţi sunt cei ce spun tot timpul adevărul,iar ea mi-a spus doar adevărul.Ei îi pot spune orice şi ştiu că totul rămane între noi,am la fel de multă încredere în ea ca în propria-mi persoană.
Ea este cea care m-a ajutat să mă ridic,atunci când soarta m-a trântit la pământ şi tot ea mi-a spus "capu' sus,ştiu că poti".Ea nu mă intreabă dacă mă poate ajuta cu ceva atunci când nu mi-e bine,ci îşi pune toţi neuronii la treabă pentru a găsi cât mai repede soluţii pentru toate frământările mele,pentru ca apoi să mă vadă zâmbind.


         Dragă Deni'x,
Cu toate că astăzi nu am fost prezentă fizic la aniversarea ta,să ştii că m-am gândit toată ziua la tine.Sper ca viaţa să-ţi ofere tot ce este mai bun,pentru că meriţi.La mulţi ani!!!Te iubesc mult,mult,mult!!!


2 gânduri:

Anonim spunea...

MULTUMESC!!..Si promit sa -mi petrec ziua de nastere si cu tine..cum numai noi stim =))...T iubesc si mi-e dor de tine !!>:D<

SunShine spunea...

@Deni'x :Mi-e dor sa ne petrecem timpul impreuna asa cum am facut vara aceasta cand ne-am revazut,insa sper ca pana la urmatoarea noastra revedere sa nu mai treaca 7 ani.Ai grija de tine!>:D<:*:x