Mi-e dor!!![**te iubesc Elenush**]

miercuri, 23 iunie 2010

1 gânduri
  Chiar daca au trecut abia cateva zile de cand nu ne-am mai vazut,simt ca a trecut o vesnicie.Chiar daca nu vor trece decat trei luni,stiu ca ma voi simiti ca si cum au trecut ani.Chiar daca timpul trece fara "noi",stiu ca intr-o zi vei fi din nou aici.
   Astept cu nerabdare ziua in care ne vom revedea.Ma gandesc cu nostalgie la toate clipele petrecute impreuna,la toate momentele speciale...Mii de kilometri ne despart acum,dar sufleteste vom fi mereu aproape...Eu langa tine,tu langa mine,doua trupuri diferite cu acelas suflet.Ne uneste totul:trairi,sentimente,ganduri,conversatii din care am putea scrie romane...
  Cortina uitarii nu va cadea niciodata peste decorul mirific al prieteniei noastre sincere!

"Prietenia inseamna a fi frate si sora, doua suflete ce se ating fara sa se confunde, doua degete ale aceleiasi maini." – Victor Hugo

Rîso-terapie[**bancuri**]

luni, 21 iunie 2010

0 gânduri
#####Personalul primăriei unei localităţi descoperă că un renumit avocat din localitate nu a făcut niciodată vreo donaţie către primărie. Persoana care răspundea de acest lucru se deplasează la domiciliul avocatului să-l convingă să facă o donaţie.
- Domnule avocat, cercetările noastre arată că aveţi un venit de peste 500.000 dolari pe an, dar nu aţi făcut vreodată vreo donaţie. Nu aţi vrea să ajutaţi într-un fel comunitatea?
Avocatul rumegă un timp ideea şi apoi răspunde:
- Cercetările dumneavoastră au arătat şi că mama mea este pe moarte după o boală lungă, iar pensia pe care o are este de patru ori mai mică decât preţul medicamentelor pe care ar trebui să le ia pentru a-i mai uşura chinurile?
Jenat, reprezentantul îngână:
- Păi … nu!!!
- Sau, continuă avocatul, că fratele meu, veteran lăsat la vatră, este orb şi condamnat să-şi ducă viaţa într-un scaun cu rotile?
Reprezentantul încerca să-şi ceară scuze, dar avocatul continuă:
- Sau că soţul surorii mele a murit într-un accident de circulaţie, spuse el ridicând vocea, lăsând-o cu trei copii şi fără nici un ban?
Umilit, înfrânt complet, omul murmură:
- Nu am ştiut, îmi pare nespus de rău…
- Atunci, îi taie vorba din nou avocatul, dacă lor nu le dau nici un ban, ce te face să crezi că v-aş da vouă?
 
 
#####Un cuplu căsătorit, în varsta de cam 60 de ani sarbatoreau aniversarea a 40 de ani de la nunta, intr-un mic restaurant romantic si linistit.
Dintr-o data o zână buna, foarte frumoasă a aparut la masa lor.
Ea a spus:
"Pentru că sunteţi un exemplar cuplu căsătorit şi pentru ca v-ati aratat asa de frumos dragostea unul celuilalt, in tot acest timp va voi indeplini doua dorinte - fiecaruia cate una."
Soţia a răspuns: "Oh, vreau sa calatoresc in jurul lumii cu sotul meu iubit".
Zana cea buna a fluturat bagheta fermecata şi - Poof! - Două bilete pentru o croaziera in jurul lumii au apărut în mâinile ei.
Barbatul s-a gandit un moment: "Da, acest lucru este foarte romantic, dar o astfel de oportunitate nu se va mai ivi in viata mea asa ca : dragostea mea imi pare foarte rau, dar dorinta mea este de a avea o soţie cu 30 ani mai tânăra decât mine. "
Soţia sa si zâna cea buna au fost profund dezamăgite, dar o dorinţă este o dorinta.
Deci, zana cea buna a fluturat din nou bagheta fermecata şi Poof! ... barbatul a devenit un mos de 93 de ani.

Campionatul Mondial de Fotbal 2010

vineri, 11 iunie 2010

2 gânduri
Campionatul Mondial de Fotbal este cea mai importantă competiţie ce se dispută între echipele naţionale. Este împărţită în preliminarii (calificări) şi turneul final. Preliminariile se dispută pe durata a un an, fiecare continent având propriile reguli de calificare. Turneul final are loc o dată la 4 ani şi se dispută la începutul verii pe durata unei luni (aproximativ). Ţara organizatoare a turneului final este desemnată de FIFA cu cel puţin 4 ani înainte. Prima ediţie a avut loc în anul 1930 în Uruguay, iar ultima în 2006 în Germania. Ediţia din 2002 a fost prima din istoria competiţiei care a avut două ţări organizatoare: Japonia şi Coreea de Sud. Actuala ediţie este se va disputa în Africa de Sud. Campionatul Mondial de Fotbal este unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale planetei.

  Echipele calificate la Campionatul Mondial de Fotbal 2010 sunt:
Australia, Coreea de Nord, Coreea de Sud, Japonia ,Africa de Sud ,Algeria, Camerun, Coasta de Fildes, Ghana,Nigeria, Honduras, Mexic, SUA, Argentina, Brazilia, Chile, Paraguay ,Uruguay, Noua Zeelanda ,Anglia,Danemarca,Elvetia,Franta,Germania,Grecia,Italia,Olanda,Portugalia,Serbia,Slovacia,Slovenia,Spania
   Stadioanele pe care se vor desfasura meciurile actualei editii a Campionatului Mondial sunt:

Bloemfontein - Free State Stadium
Cape Town - Green Point Stadium
Durban - Moses Mabhida Stadium
Johannesburg - Ellis Park Stadium
Johannesburg - Soccer City
Nelspruit - Mbombela Stadium
Polokwane - Peter Mokaba Stadium
Port Elizabeth - Nelson Mandela Bay Stadium
Pretoria - Loftus Versfeld Stadium
Rustenburg - Royal Bafokeng Sports Palace















Mingea oficială a Campionatului Mondial de Fotbal este numită "Jabulani", care înseamnă „a aduce fericirea pentru toată lumea”. Producătorul ei este Adidas. Numărul 11 joacă un rol important în producerea acestei noi mingi avansate tehnologic: este a 11 minge făcută de producătorul german de echipamente sportive pentru Campionatul Mondial de Fotbal, are 11 culori câte una pentru fiecare jucător de pe teren; şi sunt 11 limbi oficiale în Africa de Sud. Deasemenea competiţia va începe pe 11 iunie şi se va termina în ziua a 11 a lunii iulie.

Mascota oficială pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud este Zakumi, un leopard cu părul verde. Numele lui vine de la „ZA” abreviera internaţională pentru Africa de Sud şi de la cuvântul „kumi” ce înseamnă „zece” în majoritatea limbilor africane.Culorile mascotei reprezintă culorile echipamentului ţării gazdă - galben şi verde.. Motto-ul oficial al lui Zakumi este:"Zakumi's game is Fair Play"
Melodia oficială a Campionatului Mondial de Fotbal 2010 este „Waka Waka (This Time For Africa)”, aceasta este cântată de Shakira alături de formaţia sud-africană Freshlyground. Piesa este inspirată de un cântec tradiţional al soldaţilor africani numit Zangalewa.Shakira şi Freshlyground vor cânta melodia la concertul din Soweto de pe 10 iunie, premergător turneului final, de asemenea acesta va fi cântată şi în timpul ceremoniei de deschidere a Campionatului Mondial.

Sud Africa 2010- David Bisbal & K'naan-Waving Flag (official music video)

0 gânduri

Ganduri...sentimente..prietenie adevarata...****te iubesc Denisa*****

marți, 1 iunie 2010

2 gânduri
        Este minunat sa stiu ca intr-un colt al acestei lumi exista o persoana care mi-a fost mereu aproape,inca din frageda copilarie si continua sa-mi fie aproape sufleteste indiferent de faptul ca ne despart sute de kilometri.Am fost cele mai bune prietene de cand ne-am cunoscut si suntem in continuare.Ma gandesc cu nostalgie la toate clipele petrecute impreuna.La scoala eram impreuna fiind colege de banca,iar mare parte din timpul liber il petreceam tot impreuna,locuind foarte aproape una de alta.Acum locuim in colturi opuse de tara,intre noi sunt sute de kilometri si mult timp ce s-a scurs fara sa ne vedem,dar si asa,continuam sa fim prietene,cele mai bune prietene.Ne-am maturizat impreuna.Eu stiu totul despre tine,tu stii totul despre mine,privim una in sufletu alteia ca intr-o oglinda...Ne uneste totul,incepand de la pasiuni,carti citite,genuri de muzica,filme...tot.Ne uneste acest sentiment pur de prietenie peste care niciodata nu va cadea cortina uitarii. Prietenia noastra inseamna mult prea mult.Cuvintele sunt de prisos,oricat de multe as folosi,nu e de ajuns.Te iubesc mult draga prietena!Iti sunt recunoscatoare pentru faptul ca-mi esti mereu alaturi.Niciodata nu ai stat cu bratele incrucisate atunci cand am trecut prin momente dificile..Cand totul era negru in jurul meu si cand lacrimile imi inundau viata,tu mi-ai ridicat moralul ,mi-ai  insuflat curaj si nu m-ai lasat sa clachez.Alaturi de tine am trecut mai usor peste momentele triste din viata mea,tu mi-ai dat putere.In tine am gasit o prietena adevarata,o sora,un inger....Randurile ce scriu prietenia noastra nu se vor sfarsi niciodata!!!