♥♥♥La multi ani,Elena!♥♥♥

marți, 19 octombrie 2010

   Cu ceva timp în urmă destinul mi-a pregătit o imensă surpriză şi am descoperit o comoară de o valoare inestimabilă,o comoară de om.În scurt timp ne-am apropiat şi sentimentele magice nu au întârziat să apară.Ea a devenit una din sursele mele de lumină,într-un tărâm al prieteniei unde "prietenii"falşi erau mulţi şi la tot pasul.
  Ne-am creat propria noastră lume unde minciuna,trădarea,neîncrederea şi toate lucrurile negative nu există.Oricât de negri ar fi norii pe cerul vieţii noastre,atunci când privirile ni se întâlnesc,brusc soarele mare şi zâmbitor ne răsare în inimi.Am putea scrie romane întregi despre discuţiile noastre interminabile şi oricât de mult timp am petrece împreună,niciodată nu e suficient.

    Dragă Elena,te iubesc şi te respect mult pentru tot ceea ce reprezinţi tu ca om.Eşti o fiinţă deosebită şi o adevărată prietenă.Îţi mulţumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună.Astăzi de ziua ta,când mai adaugi încă un trandafir în buchetul vieţii,îţi doresc din tot sufletul să fii sănătoasă şi fericită şi fie ca toate visele tale să se transforme în realitate!!!LA MULŢI ANI!

4 gânduri:

Unknown spunea...

Sa-ti traiasca prietena si sa dea Domnul sa fii intotdeauna multumita de relatia voastra. Eu din pacate nu am o prietena adevarata ci doar, cum ai spus si tu, prieteni falşi care sunt mulţi şi la tot pasul! Poate si eu am pretentii la o prietena dar totusi...prea multa ipocrizie...

SunShine spunea...

@andreea.preda : Multumesc frumos!Iti doresc din tot sufletul sa-ti apara si tie in viata oameni asa speciali precum prietenii mei.

Lavinia Dance spunea...

prietenii adevarati se gasesc greu in ziua de azi, de aceea trebuie sa ii pretuim.

SunShine spunea...

@Lavinia: Ai mare dreptate!